Alles over content | Gratis whitepaper

Deze nieuwsbrief gaat over content

Beste relatie,

Bij No9 vertellen we graag mooie verhalen. Maar dat doen we wel aan de juiste persoon, op de juiste manier, op het juiste moment. Een verhaal vertellen we via content en bij het structureren van content, is het maken van een contentplan een belangrijke eerste stap.

In het whitepaper ‘Hoe maak je een bruikbaar contentplan?‘ vertellen we wat een contentplan bijdraagt en hoe je een goed plan opstelt. En even een throwback naar de middelbare school: Een tool die je ter inspiratie kunt gebruiken, is The Periodic Table of Content Marketing.

Het Periodiek Systeem van Content Marketing

The Periodic Table

Voor het opstellen van het contentplan maken we gebruik van ‘The Periodic Table of Content Marketing’. Niet schrikken, deze heeft niets te maken met scheikunde. Maar wel alles met het maken en verspreiden van content.

Lees meer
Whitepaper hoe maak je een bruikbaar contentplan

Hoe je je contentmarketing structureert

Content en communicatie stuur je naar verschillende doelgroepen, maar worden vaak ook vanuit verschillende mensen, afdelingen of partijen verstuurd. Deze content en de boodschap structureer je door middel van een contentplan.

Download whitepaper

“Nine to Know”

Content Marketing Matrix

Hoe overtuig je jouw klant op het juiste moment? In de Content Marketing Matrix zie je in welke fase van de customer journey je welk type content in kunt zetten.

Meet het succes van je content

Elke marketeer werkt met KPI’s. Ook contentmarketing kent verschillende Performance Indicators. Content Marketing Institute heeft er een aantal op een rijtje gezet.

Agency No9 groeit!

En we zoeken een stagiair Campagnemanagement. Ken je iemand die ons wil helpen met het maken van verhalen die verbinden? Dan horen we graag van je!