Anasha van Tooren

HR Professional / Recruiter & Connector

+31 88 652 00 09
anasha@no9.com

Anasha van Tooren Agency No9

Anasha, Hr Professional, Recruiter & Connector. Ziet balans als ‘maakbaar’. Balans kun je als professional vinden in het op de juiste manier gebruiken en inzetten van je talenten, al je talenten.

Als kind heeft Anasha lang geworsteld met de vraag “wat wil ik later worden”. Uiteindelijk bleek haar passie en talent zich te vertalen in het bij elkaar brengen van mensen. Ze gaat in gesprek -met werknemer én werkgever- om uit te zoeken wat hen drijft, waar ze goed in zijn, wat ze leuk vinden, wat energie geeft. Die informatie gebruikt ze om de juiste mensen aan elkaar voor te stellen. Haar kracht zit vooral in haar vermogen om te luisteren en interpreteren wat wel en níet wordt gezegd.

Dit geldt voor werkgevers en werknemers maar ook voor ondernemers die samen willen werken of gebruik willen maken van elkaars diensten, services & producten. Op zoek gaan naar ‘common ground’ op basis daarvan de juiste connectie leggen op exact het juiste moment.

Het samenbrengen van mensen en bedrijven vindt zij leuk. Haar overtuiging is, dat mensen die doen wat ze leuk vinden, dit met zoveel overgave kunnen doen dat ze grootse dingen kunnen bereiken. Wat zij wil voor de mensen met wie zij werkt is samen: “het grootst mogelijke bereiken”!

Wat kan Anasha betekenen voor jouw bedrijf? Als connector kan zij jouw dienst, service of product ‘verpakken’ in een event waarin jouw doelgroep op de juiste manier wordt aangesproken, jouw prospect kennis kan maken met jou en jouw bedrijf.

Wil je meer weten? neem contact op Anasha denkt graag met je mee.

Anasha, Hr Professional, Recruiter & Connector. Ziet balans als ‘maakbaar’. Balans kun je als professional vinden in het op de juiste manier gebruiken en inzetten van je talenten, al je talenten. Zit je niet lekker in je vel, knelt er iets dan kan het zijn dat je ‘te druk bent’ maar het kan ook zijn dat jij jezelf niet optimaal ‘benut’. Soms is de kunst van het toevoegen de sleutel tot ‘balans’. Anasha heeft een aantal heel verschillende activiteiten die samen zorgen voor evenwicht in haar professionele bestaan. Verbinden is de rode draad in haar leven, het is geen ‘werk’ het is een levensstijl.