Bas Smits

Account Director Content Marketing

Bas Smits Agency No9

Mijn naam is Sebastiën Smits (roepnaam Bas) en ben geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch. Al 22 jaar woonachtig in het Belgische Meerle net over de grens bij Breda.

Vanaf jongs af aan hou ik mij al bezig met het ondernemerschap. Van sales gesprekken tot draaien als DJ in de weekenden op verschillende events en dance festivals. Na mooie avonturen bij het Korps Mariniers, ben ik weer teruggegaan naar het (normale) bedrijfsleven. Tijdens mijn studie (online) marketing, communicatie en bedrijfseconomie heb ik me toegelegd op sales en (online) marketing. Inmiddels heb ik hier al de nodige jaren ervaring mee opgedaan vanuit mijn eigen onderneming(en) en mede-partner te zijn geweest van diverse ondernemingen in de zakelijke dienstverlening.

De doelen die ik nastreef bestaan uit het verhogen en creëren van klantwaarde en het opbouwen van duurzame klantrelaties. Mensen beschrijven mij als accuraat, klantgericht, proactief, flexibel, representatief én collegiaal. Die persoonlijke eigenschappen komen mij uitstekend van pas bij het bereiken van de hiervoor genoemde doelstellingen.

Het goed invullen van de salesfunctie, in combinatie met online marketing zie ik als een mooie aanvulling op ons team. Iedereen brengt zijn eigen expertise in en daardoor is het geheel sterker dan de som der delen. Waar ik in mijn werk het meest van kan genieten zijn de vele persoonlijk contacten en klanten die zichtbaar tevreden zijn. De rol als Account Director bij No9 zie ik dan ook als een mooie uitdaging naar de toekomst toe. Brainstormen over content marketing? Bel of mail mij voor een kennismaking.