Oxfam Novib – Ondernemers voor Ondernemers Netwerk 2017-11-10T11:14:17+00:00

Project Description

Ondernemers voor Ondernemers netwerk

Het Ondernemers voor Ondernemers netwerk bestaat uit ruim 750 ondernemers en biedt actief ontwikkelingshulp over de hele wereld.

Vanuit het Ondernemers voor Ondernemers netwerk worden initiatieven bewerkstelligd om de dromen van ondernemers in ontwikkelingslanden te helpen realiseren.

Uitdaging

Oxfam streeft ernaar dit netwerk verder uit te breiden en de retentie binnen dit netwerk te vergroten. Hierbij zoekt Oxfam continu naar nieuwe, meer efficiënte mogelijkheden. Om dit doel te bereiken heeft No9 een online concept en strategie ontwikkeld.

Strategie

Om bovenstaande uitdaging te realiseren zijn Oxfam en No9 een partnership aangegaan, waarin continu media ingezet en getoetst wordt voor de beste conversie. Via actief community management worden daarnaast retentie doelstellingen gerealiseerd.

No9 is zelf trots ambassadeur van het netwerk en draagt dit ook actief uit in o.a. haar e-mail handtekeningen en op de website.

Resultaat

Het gerealiseerde platform en de opgedane inzichten tonen zichtbare resultaten van een verbeterde werving van nieuwe bedrijvenambassadeurs en daarnaast inzicht in- en behoud van het netwerk. De efficiency en daarmee de kosten voor werving zijn hiermee verlaagd. Daarnaast is de systematiek ingericht voor opschalen of uitrol in het buitenland.

Case details

Campagnevideo

“Je kunt niet met een Nederlandse bril naar buitenlandse problemen kijken.” ~Ruud van den Boogaart

Website

Voor de werving van Iedereen Ondernemen is door No9 de landingspagina www.iedereenondernemen.nl ontwikkeld. Deze landingspagina wordt continu gemonitord en actief geoptimaliseerd t.b.v. maximale conversie.

website
Iedereen Ondernemen Oxfam Novib

Dromenvanger

Werk maken van je dromen!

Iedereen Ondernemen Dromenvanger E-cademy
Iedereen Ondernemen Dromenvanger E-cademy
Iedereen Ondernemen Dromenvanger E-cademy

Website concept

Continue werken we aan verbeteringen en sturen we aan op insights uit statistieken.

Iedereen Ondernemen Netwerk

Mijn Omgeving

Het Ondernemers voor Ondernemers netwerk is het grootste MKB netwerk van Nederland voor betrokken ondernemers. Meer dan 750 collega-ondernemers hebben zich reeds aangesloten. Je kunt met ze in contact komen via Mijn Iedereen Ondernemen.

Iedereen Ondernemen Netwerk
Iedereen Ondernemen Kaart

Emailings

Middels marketing automation worden de leads voor Oxfam Novib opgeleid en wordt de leadopvolging vereenvoudigd.

Wil jij ook ondernemers inspireren om duurzamer te ondernemen? Stuur me dan vooral even een berichtje.

Evelien Mulder

Geïnspireerd? Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

  • bv. 0612345678
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gerelateerd

Wij zijn trots wat we samen met onze klanten bereiken. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie, bedrijf of merk kunnen betekenen? Bekijk diverse cases.