Veilig Zakelijk Internetten Academy 2017-03-16T15:08:14+00:00

Project Description

Veilig Zakelijk Internetten Academy

De Veilig Zakelijk Internetten Academy is een gezamenlijk initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland, gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Veilig Zakelijk Internetten logo

Deze partijen zetten zich in voor een veilig digitaal Nederland. Met No9 hebben wij hiervoor de strategie neergezet en voeren wij een online bewustwordingscampagne.

Uitdaging

De uitdaging van het project, Veilig Zakelijk Internetten, is om ondernemend Nederland kenbaar te maken met de mogelijke gevolgen van cybercriminaliteit. De deelnemende partijen streven ernaar om het midden- en kleinbedrijf te voorzien van een solide beveiliging om veilig online zaken te kunnen doen. Om dit doel te bereiken heeft No9 een online concept en strategie ontwikkeld.

Strategie

Om men bewust te laten worden van cybercriminaliteit heeft No9 samen met de projectgroep een Academy opgezet om de ondernemer te motiveren aan de slag te gaan met cybersecurity. In de Academy wordt de ondernemer op verschillende manieren voorzien van kennis, zowel passief als actief. Deze strategie is bepaald om het uiteindelijke doel van het afnemen van Cyber Risico Scan mogelijk te maken. Met deze kennis kan de ondernemer zelfstandig aan de slag met het verbeteren van zijn of haar online beveiliging.
Voor deze bewustwording en educatie heeft No9 een website ingericht met kennisartikelen, minicursussen en een checklist. Daarnaast voorziet No9 alle deelnemende partijen van aansprekende content en passend beeldmateriaal voor communicatie.

Resultaat

De gerealiseerde Academy en de bijbehorende website bieden zichtbare resultaten op gebied van educatie onder ondernemers. Door de bewustwording vanuit de Academy zal de ondernemer meer kennis hebben van de mogelijke gevaren van cybercriminaliteit. Daarnaast kan hij met de resultaten van de Cyber Risico Scan zelfstandig aan de slag met het verbeteren van zijn digitale omgeving.

Case details

Campagnebeeld

Concept en realisatie campagnebeeld gebruikt over diverse media.

Cyber Risico Scan

VZI Cyber Risico Scan

Contact

Geïnspireerd? Benieuwd wat Agency No9 voor je kan betekenen?

  • bv. 0612345678
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.