Cases

Op zoek naar inspiratie en ideeën? Bekijk hier ons werk. Neem contact met ons op, dan gaan we samen de uitdaging aan!

Wij zijn vanuit Agency No9 constant bezig met de ontwikkelingen van marketing communicatie uitingen. Niet alleen op gebied van content, marktbenaderingstechnieken en converterende teksten maar we kijken vanuit een breder perspectief. Middels onder andere marketing automation willen wij de ondernemer voorzien van nieuwe kennis en klaar maken voor een volgende stap.

Onze jarenlange kennis vanuit de MKB labels, De Zaak en MKB Servicedesk maar zeker ook ZZP Servicedesk, geven ons de kennis om vanuit de ondernemer te spreken. Wij zijn zelf ondernemers geworden. Daarom zie we al onze campagnes ook als een onderneming, een die we succesvol willen maken voor we hem afsluiten.

Ben je benieuwd wat we allemaal doen en waar we ons op focussen? In de onderstaande cases geven we een beeld van wat we doen voor verschillende partners. Waar wij onze uitdagingen in vinden en met welke methodes we gebruiken om de markt te benaderen.

Wil je al meer weten over No9 en ben je benieuwd geworden naar alle mogelijkheden die wij hebben om jouw product bekend te maken van het midden- en klein bedrijf? Wij komen graag langs voor een gesprek.

Cases