Update van No9

Update van No9

Beste relatie,

Het is de 9e en dus weer tijd voor een update van No9. Lees hier wat wij de afgelopen maanden hebben uitgespookt. Van Dromenvanger Workshops en Global Goals tot community-lanceringen met Edwin Evers!

En ons team is gegroeid! We stellen twee nieuwe collega’s aan je voor.

Ondernemers aan het werk voor de Global Goals

Ondernemers aan het werk voor de Global Goals

Ronald en Evelien organiseerden samen met Onno Smit van Oxfam Novib de SDG-Dromenvanger Workshop. Op de jaarlijkse Meetup van de Bedrijvenambassadeurs van Oxfam Novib bleek waarom deze groep ook de motor van de duurzaamheid gaat worden!

Evelien schreef er een blog over
Nieuwe collega's!

Nieuwe collega’s!

Deze maand mochten we twee nieuwe collega’s verwelkomen in het No9 team. De een is aan de slag als account director en de ander als campagne manager. Lees hier waarvoor je Peter en Roel s’nachts kan wakker maken.

Het gehele No9 team
Nieuwe collega's!

Lancering Regio Zwolle Connect

Samen met Big Dash lanceerden we op Prinsjesdag dé community voor ondernemers in regio Zwolle. Ook maakten we een Narrative Strategy, die werd ingesproken door Edwin Evers!

Lees alles over Regio Zwolle Connect

“Nine to Know”

Iedereen in Appel heeft een Samsung

Samsung komt met een ongekende marketingstunt door mensen in het dorpje Appel te verrassen met een gratis Samsung Galaxy S9. Met de campagne “Switch to Galaxy” probeert Samsung trouwe telefoonfans van andere merken te bekeren. Bekijk de video.

Het MKB-Nederland Jaarcongres

Tijdens het MKB-Nederland Jaarcongres, vandaag op 9 oktober in Den Haag, buigen 1000 ondernemers zich gezamenlijk over de kansen en uitdagingen waar ondernemend Nederland voor staat in deze tijd van digitalisering. En vooral: hoe het beter kan.

Duurzaamheid op het voetbalveld

In het teken van de Global Goals gaat de KNVB in samenwerking met Essent de amateurvoetbalverenigingen verduurzamen. Binnen 4 jaar moet 50% van het energieverbruik naar beneden. Hoe ze dat doen, zie je hier.