Een beetje geluk

Een beetje geluk – zoals in een kopje koffie

Men noemt mij wel eens een mazzelaar. Ongelijk kan ik hen niet geven. Zo won ik ooit eens een vakantie naar Gran Canaria via een tv-programma, een hippe elektrische scooter tijdens een voetbaltoernooi-loterij en last but not least, een heuse ijsblokjes-cooler tijdens een campingbingo. Toch verdedig ik me altijd. Iemand geluk toedichten impliceert immers dat het diegene aan komt waaien en ondermijnt daarmee enige kwaliteit.

Een vast onderdeel van mijn verdedigingspleidooi is de tekst ‘Luck is what happens when preparation meets opportunity’. Een quote die volgens mij feilloos aangeeft waarom bepaalde mensen soms geluk hebben. En nog belangrijker: waar het pechvogels aan ontbreekt.

De sleutel tot succes

In de aanloop naar de lancering van No9, sprak ik een ervaren ondernemer onder het genot van een kop koffie. Hij vertelde mij dat als je als ondernemer plezier hebt in datgene wat je doet en gezamenlijk keihard voor resultaten werkt, succes niet uit kan blijven. Wel, drukte hij me op het hart, zul je voor succes ook altijd een beetje geluk moeten hebben. Die woorden sluiten naadloos aan bij de totstandkoming van de naam van ons nieuwe bedrijf: Agency No9.

No9 is het resultaat van de verzelfstandiging van de contentmarketingactiviteiten van Dutch Network Group. We spelen in op diverse ontwikkelingen binnen de markt. Merken zijn tegenwoordig negen van de tien keer zelf uitgever, de volledige contentmarketingketen vervaagt en de vraag van incidentele mediacampagnes verschuift naar de behoefte tot community-building. Wij vertellen je graag hoe jij hier als merk op kunt inspelen.

Verbinding en een beetje geluk

Met No9 streven we naar verhalen die verbinden. Vóór deze verhalen luisteren we actief naar de doelgroep en zoeken we gedeelde en intrinsieke interesses. Mét deze verhalen bouwen we aan een basis voor vertrouwen van ondernemers in onze opdrachtgevers. Dit doen we met een kernteam en waar nodig haken we externe expertise in. Zo verbinden we ook achter de schermen met mooie resultaten als doel. Maar waarom dan onze naam?

Het nummer 9 staat net als onze organisatie voor verbinding, het verbindt namelijk alle andere getallen met elkaar:

  • Alle getallen van 1 tot 9 zijn terug te brengen tot het getal 9: 1+8=9, 2+7=9, 3+6=9 en 4+5=9
  • Als het getal 9 met een ander getal wordt vermenigvuldigd, brengt het altijd zichzelf voort: 9×2=18 (en 1+8=9) of 9×37=333 (3+3+3=9)
  • Een cirkel van 360 graden staat symbool voor verbinding: 3+6+0=9.

En voordat het je begint te duizelen komen we bij de tweede onderbouwing voor onze naam. In de numerologie staat het nummer 9 namelijk symbool voor Geluk. Laten we dat nu net een beetje nodig hebben om een succesvolle toekomst tegemoet te gaan!

No9 Geluk

Verder in gesprek? We komen graag bij je langs! Of ben je in de buurt? De koffie staat bij ons in Utrecht ook altijd klaar, aan de Reactorweg nummertje 9a..

En aangezien geluk zelfs in een bakje koffie zit, krijg jij van ons een echte No9-mok, beloofd! Bel me op 06-54376275 of mail naar ronald@no9.com.

2018-05-25T14:13:54+01:00

Geef een reactie