Update van No9

Update van No9

Beste relatie,

Het is de 9e en dus weer tijd voor een update van No9. Lees hier wat ons de afgelopen maand heeft bezig gehouden. Van een leuke nieuwe samenwerking tot een lancering: de zesde editie van de MKB Export Award!

Ondernemers aan het werk voor de Global Goals

Een voorkeurspositie bij de doelgroep

Peter beleefde in levende lijve hoe cold calling lijnrecht tegenover contentmarketing staat en schreef er een blog over.

Cold calling, hot leads
Nieuwe collega's!

Nieuw: Port4Growth!

Sinds kort delen we ons kantoor in Utrecht met groeiplatform Port4Growth. Er komen dan ook mooie samenwerkingen aan, waaronder mogelijkheden om deze doelgroep te bereiken!

Ook groei-ondernemers bereiken?
Nieuwe collega's!

Lancering MKB Export Award 2018

Voor het zesde jaar op rij organiseren in opdracht van TNT, MKB-Nederland en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) de wedstrijd voor startende exporteurs: de MKB Export Award.

Lees alles over de Award

“Nine to Know”

Ondernemer, bedankt!

Vrijdag 16 november is het weer zover, dan bedanken gemeenten, bedrijven en MKB-Nederland ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen. Doe jij mee?

‘Veel ondernemers gaat het gewoon goed.’

De dag van onze vorige update, 9 oktober, was het MKB-Nederland Jaarcongres. En Ronald werd om zijn mening gevraagd, lees het artikel over o.a. dividendbelasting.

Google Drive trucje

Google blijft innoveren, groot of klein. Maak jij wel eens gebruik van Google Docs? Met docs.new maak je snel een nieuw document aan! En nog een paar trucjes.