Het MKB landschap van 2018 in beeld

Het MKB landschap van 2018 in beeld

Beste relatie,

Marketing begint met het in kaart brengen van je doelgroep. Wist je dat tweederde van de ondernemers geen personeel in dienst heeft en dus zzp’er is? En dat de gemiddelde leeftijd van de ondernemer 46 jaar is? Meer interessante feiten vind je in het speciaal voor jou gemaakte MKB in Beeld 2018.

Andere mooie dingen die we voor je hebben gemaakt: Een blog over typografie en een nieuwe case op de website.

Fijn weekend alvast!

MKB in Beeld 2018

MKB in Beeld 2018

Hoe ziet het MKB in Nederland eruit? Hoe is dat verdeeld per sector, per provincie, per aantal medewerkers? Agency No9 zocht het voor je uit: het MKB in Beeld 2018!

MKB in Beeld 2018
Typografie met Agency No9

Typografie met Agency No9

Wat denk jij als we het over “De Schouder van de Bovenkast” hebben? Voor iedereen die met letters bezig is, is het handig om enige basiskennis te hebben over typografie. Lees het blog van onze vormgever Paul!

Alles over Typografie
100.000 banen

100.000 banen

In het Sociaal Akkoord is afgesproken dat werkgevers de komende jaren zorgen voor 100.000 extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking. No9 realiseerde een platform, ‘Op naar de 100.000 banen’, waar werkgevers terecht kunnen voor informatie, advies en inspirerende voorbeelden.

Bekijk de case!

“Nine to Know”

Wat zie je er vandaag goed uit!

Eerst Carnaval en Valentijn nog, maar een tip uit de No9 Ondernemerskalender: op 1 maart is het Nationale Complimentendag. Welke collega of klant geef jij een complimentje?

Mythes over de lengte van een pagina

Mensen scrollen niet en lezen niet. Feit of mythe? Dit artikel van UX Planet geeft antwoord.

Ondernemerschap, marketing en mooie verhalen

Ben jij al onderdeel van onze No9 Community? Hier vind je mensen met een voorliefde voor ondernemerschap, marketing en mooie verhalen.