Jouw verhaal verteld met de juiste content

Deze nieuwsbrief gaat over content

Beste relatie,

In vorige nieuwsbrieven vertelden we over het bedenken van verhalen. Met een narrative strategy, gebaseerd op jouw doelgroep en de trends in je markt, vertalen we jouw strategie naar een verhaal. Om dit verhaal vervolgens te vertellen, gaan we dit eerst schrijven: we produceren content.

Lees met wie we deze content maken, bekijk hoe we in 1,5 minuut een strakke infographic neerzetten en hoe je met het juiste formulier die leads nu wél binnenhaalt.

Hoe maak je een converterend formulier

Hoe maak je een converterend formulier

Vul jij wel eens een formulier in? Dan laat je waarschijnlijk het liefst zo min mogelijk gegevens achter. Maar als marketeer wil je zoveel mogelijk gegevens. Hoe maak je het de invuller zo makkelijk mogelijk?

Lees Paul's blog
Zien hoe een infographic tot stand komt?

Zien hoe een infographic tot stand komt?

Rome is niet in één dag gebouwd. En een infographic niet in 1,5 minuut gemaakt. Alhoewel…

Bekijk het filmpje
Team

Met dit team bedenken, schrijven en vertellen wij verhalen

Ken je ons team van verhalen-bedenkers, -schrijvers en -vertellers al?

Bekijk de collega's van No9

“Nine to Know”

Op bezoek bij Motivaction

Vorige week waren Willem en Ronald te gast bij Motivaction. Willem vertelde over de trends in het mkb en Motivaction presenteerde hun vernieuwde BusinessLocus-model!

Snel afbeeldingen aanpassen

Hoef je van een afbeelding alleen maar het formaat of de grootte aan te passen? Dan hoef je de vormgever niet te storen, resize en knip bij met Pixlr.

De juiste tool voor elke uitdaging

Voor elke uitdaging is er wel een hulpmiddel vanuit de theorie. Hoe je bij de juiste komt? Dat vind je op DIY Toolkit, begin bij ‘Find Your Tool’ en vind de juiste tool voor jouw uitdaging.