Nieuwsbrieven

Dedicated nieuwsbrief van de Zaak

Naast de reguliere digitale nieuwsbrief bieden wij ook de mogelijkheid een nieuwsbrief te versturen die geheel in het teken staat van één opdrachtgever/adverteerder.

Deze nieuwsbrief wordt in samenwerking met onze e-mail marketeer opgesteld en vormgegeven. Uitgangspunt is dat de nieuwsbrief voorziet in relevante informatie van de opdrachtgever mét relevante, ondersteunende informatie vanuit De Zaak. Tezamen vormt het een, qua thema of onderwerp, zeer specifieke mogelijkheid om de doelgroep te bereiken en te informeren. Per onderwerp/artikel kunnen er url’s worden toegevoegd voor follow-up of specifieke traffic naar een landingspagina.

Tarief voor een dedicated mailing: €4.500,-

De productie omvat:

  • tekstuele samenwerking m.b.t. onderwerpen en artikelen
  • opmaak van de digitale nieuwsbrief
  • relevante content van De Zaak
  • verzending

Digitale nieuwsbrief van de Zaak

Twee keer per week versturen wij een e-mail aan ons bestand van zakelijke e-mailadressen, allen opt-in. Naast redactionele informatie en artikelen voor de ondernemers bieden wij ook aan een beperkt aantal adverteerders de mogelijkheid deel te nemen d.m.v. een (commerciële) advertorial-tekst of een display positie. De oplage van de digitale nieuwsbrief is 33.000.

BANNERING DIGITALE NIEUWSBRIEF DE ZAAK
  Formaat Max Mb. Prijs  
Full banner 468×60 50Kb. €3.000,- Flash niet mogelijk
ADVERTORIALS DIGITALE NIEUWSBRIEF DE ZAAK
  Prijs
Advertorial met afbeelding 2.000
Aanleverspecificaties 180 tekens inclusief kop en spaties + afbeelding (100×100 pixels) + link met utm code.