Doelgroep

Het aantal zzp’ers in Nederland neemt snel toe. De doelgroep is met name geïnteresseerd in onderwerpen en content die hen helpt succesvol te zijn, efficiënt te werken en te slagen in het ondernemerschap. ZZP Servicedesk informeert hen op die gebieden met tips, adviezen en praktische content.

Daphne-SchriekDaphne Schriek

Wil zelf haar tijd indelen

Leeftijd: 32 jaar
Gezin: vriend en 1 kind
Woonplaats: Den Haag
Opleiding: HBO
Functie: Grafisch designer

Doelen:
Ze wil gestructureerd kunnen werken en wil niet alles zelf hoeven uit vinden. Daarom heeft ze grote behoefte aan tips van anderen om haar op weg te helpen in het oerwoud dat zelfstandig ondernemen heet. Ze wil het liefst alles zo goedkoop mogelijk regelen, want ze heeft nog niet genoeg inkomsten. Ze woont samen met haar dochter en vriend in een huurwoning.

Daniël WitteDaniël Witte

Kent het klappen van de zweep

Leeftijd: 45 jaar
Gezin: vrouw en 2 kinderen
Woonplaats: Tiel
Opleiding: HBO
Functie: Consultant

Doelen:
Hij heeft budget om te investeren in zichzelf. Hij heeft gehoord van zaken als ‘werken in de cloud’, maar heeft geen idee wat hij zich daarbij voor moet stellen en hoe hij daar concreet gebruik van kan maken. Hij zou het fijn vinden om sneller te kunnen werken en alles meer te stroomlijnen zodat hij iedere avond gewoon op tijd thuis is voor het eten. Hij wil niet meer tot in de late uurtjes achter zijn computer zitten en wil onbezorgd op vakantie kunnen. Maar hij wil ondertussen toch ook beschikbaar zijn voor dringende zaken.