Update van No9

Ondernemers in beeld

Beste relatie,

De afgelopen maanden hebben we niet stilgezeten op onze nieuwe werkplek in Tilburg. Zo maakten we – zoals elk jaar – de MKB in Beeld, een infographic vol cijfers en feiten over ondernemerschap in Nederland. Ook hebben we een mooie campagne neergezet met Ricoh en hebben we ons team uitgebreid met Willeke Traa, onze nieuwe campagnemanager.

Veel leesplezier!

Digitalisering bij ondernemers

Digitalisering bij ondernemers

Ondernemers printen minder dan voorheen. De daling in printapparatuur wordt opgevangen door andere diensten van Ricoh, zoals software en advisering. Welke wensen hebben ondernemers in het mkb op het gebied van digitalisering en hoe zorgen we ervoor dat de Ricoh Document Centers de juiste tools hebben om deze ondernemers te bereiken?

Bekijk de case
Nieuwe collega's!

Versterking van het No9 team!

Sinds deze maand maakt Willeke Traa deel uit van het team campagnemanagers bij Agency No9. Met bijna 10 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie in het bedrijfsleven heeft zij brede kennis van strategie tot en met operatie. Ze weet hoe het er aan toe kan gaan in grote multinationals, maar ook in het MKB waardoor ze zich goed kan verplaatsen in de klant.

“Nine to Know”

Financieringsscan

Maart staat bij MKB Servicedesk in het teken van krediet en financiering. We ontwikkelden de MKB Financieringsscan om ondernemers te helpen om van hun financieringsaanvraag een succes te maken.

Todoist

Met de slimme app van Todoist kun je eenvoudig jouw taken inplannen (zowel privé als werkgerelateerd). Met karmapunten, streaks en niveaus meet jij je successen op het gebied van productiviteit, waar je ook bent!

Netflix tip!

Achter ieder design zit zijn eigen verhaal. Maar hoe zijn een aantal van de bekendste designers op dat verhaal gekomen en hoe hebben deze designs invloed op ons dagelijks leven? Dat is wat we zien in Abstract: The Art of Design.