No9 gebruikt de trends voor het mkb als richtlijn voor de verhalen die we bedenken, schrijven en vertellen.

No9 gebruikt de trends voor het mkb als richtlijn voor de verhalen die we bedenken, schrijven en vertellen.

Beste relatie,

“Verandering is de enige constante”, aldus Griekse filosoof Heraclitus. Maar hoe gebruik je dat in je voordeel? Door met innovatieve content aan te tonen dat je bij de tijd bent en de juiste trends op de juiste manier toepast. Wij geven je hier natuurlijk concrete tips voor.

Koppel je kernwaarden aan de juiste trends

Koppel je kernwaarden aan de juiste trends

Als marketeer wil je de kernwaarden van je bedrijf overbrengen aan je doelgroep. Bijvoorbeeld door te laten zien dat je expert bent in jouw veld. In ons nieuwste blog vertelt Chantal hoe je trends op de juiste manier gebruikt.

Lees het blog van Chantal
Van trend naar toepassing

Van trend naar toepassing

Leuk die trends, maar passen ze bij jouw bedrijf? En hoe kun je ze concreet gebruiken? Het TrendCanvas is een praktische methode voor de toepassing van de trends op jouw bedrijf.

Download het TrendCanvas
Lead Generation in 1 day

Save the date: 17 mei

Op 17 mei is Agency No9 bij Lead Generation in 1 Day. Willem Overbosch vertelt onder andere over het creëren van een sterke community voor je merk, door het vertellen van je verhaal op de juiste manier. Zien we je daar?

Meer over Leadgeneration in 1 Day

“Nine to Know”

Internationale Vrouwendag

Een Noors experiment onder kinderen, naar aanleiding van Internationale Vrouwendag, laat zien hoe kinderen kijken naar de gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Wat doen ze en waarom?

Hoe vaak lees jij de Privacy Policy van een bedrijf? En begrijp je alle consequenties ook daadwerkelijk? De handige tool Polisis legt visueel uit wat bedrijven als Facebook en Netflix van je willen weten.

Nieuws van Google!

Google heeft de lente al in haar bol en heeft een aantal nieuwe features gelanceerd in februari. Check het artikel van Marketingfacts voor alle updates.

Toptrends voor Ondernemers Willem Overbosch

Trendbronnen

Stap 1 bij het toepassen van trends is natuurlijk het kennen en begrijpen van die trends. Willem Overbosch beschreef tien trends voor de komende jaren in het boek TopTrends voor Ondernemers, dat inmiddels genomineerd is voor Managementboek van het jaar 2018! Het boek vind je op Managementboek.nl.

Meer over Leadgeneration in 1 Day