Update van No9

Update van No9

Beste relatie,

We vertellen verhalen die onze partners verbinden met ondernemers, het mkb. Daar hebben we een aantal tools voor ontwikkeld, die we graag met je delen! De grootste kracht van een marketeer is het kennen van zijn doelgroep. Om je hierbij te helpen, hebben we het MKB in Beeld gemaakt. Vervolgens wil je die doelgroep (natuurlijk met het juiste verhaal) op het juiste moment bereiken. Die momenten vind je in de Ondernemerskalender 2019.

Ook geeft Peter je een concreet voorbeeld van het gericht benaderen van ondernemers. En lees de Nine to Know’s voor een paar leuke nieuwtjes :)

Veel leesplezier!

Ondernemers aan het werk voor de Global Goals

Ondernemerskalender 2019

Hoe bereik jij je doelgroep in 2019? In ieder geval op de juiste momenten. Bedank je klanten op de Dag van de Dankbaarheid (september) of maak ze aan het lachen op World Laughter Day (mei). Check alle inhakers!

Ontvang de kalender
Nieuwe collega's!

MKB in Beeld 2019

Hoe ziet het MKB in Nederland eruit? Hoe is dat verdeeld per sector, per provincie, per bedrijfsgrootte? Agency No9 zocht het voor je uit en presenteert je het MKB in Beeld 2019!

Het MKB in Beeld
Nieuwe collega's!

Welke impressie maakt de meeste indruk?

Door het versnipperde mediagebruik en door geautomatiseerde processen staat er druk op displaytarieven én op de toename van irrelevante (en daardoor irritante) banners. Peter beschrijft een oplossing.

Peters oplossing

“Nine to Know”

Nine to Know: Join us!

We hebben onze No9 Community omgedoopt tot Nine to Know: dé online community voor de B2B (content) marketeer. Vind én deel succesverhalen, inspiratie, cases, etc.

We zijn verhuisd

Agency No9 is verhuisd van Utrecht naar Amsterdam, ons nieuwe adres is Spaklerweg 53.

Zesde MKB Export Award op rij

We organiseerden in opdracht van TNT voor de zesde keer de MKB Export Award van A, de werving, tot Z, de uitreiking op het evenement Klaar voor de Start? Export! van RVO.nl! Weer een succesvolle editie met een leuke winnaar (Leentjes Poederpret) en landelijke exposure en relevante leads voor de partners.