Op welke momenten haak jij dit jaar in? Alle relevante momenten op een rijtje!

Beste relatie,

De kop is eraf, het nieuwe jaar is begonnen. Ook voor 2018 worden de nodige voorspellingen gedaan. Zo zou Nederland Twittermoe worden en wordt onze Dumoulin getipt als de winnaar van de Tour de France.

Wij hebben helaas geen glazen bol, maar we kijken wel vooruit. En met De Ondernemerskalender van 2018 willen we jou hiermee helpen.

Maak er een geweldig 2018 van! We zien elkaar snel.

Ronald de Snoo

Button Text

De Ondernemerskalender 2018

Elke marketeer weet: speel in op actualiteiten om te winnen. Daarom hebben wij De Ondernemerskalender gemaakt, boordevol inhaakmomenten om ondernemers te bereiken. Download hem gratis!

Bekijk De Ondernemerskalender
#hetgaatlukken

#hetgaatlukken

Een campagne waar we trots op zijn: #hetgaatlukken in samenwerking met Ziggo. Naar aanleiding van onderzoek onder ondernemers is een campagne opgezet om hen met hun ambities te helpen.

Bekijk de Case

“Nine to Know”

Tipje van de sluier

Voor alle interessante data check je onze Ondernemerskalender, maar alvast een tip: komende maandag is het Blue Monday, de meest deprimerende maandag van het jaar! Hoe maak jij klanten blij?

Klik hier!!

In 2017 werd clickbait nog irritanter. Facebook wil meer authentieke interactie en heeft een AI ontwikkeld om dit soort posts op te sporen en lager of helemaal niet op de tijdlijn te laten zien.

Is jouw email al interactief?

Begin het nieuwe jaar vol inspiratie en nieuwe idee├źn, met de Emailkyway van onze partner OMG. Leer snel hoe je jouw email interactief maakt!