Pauline Veenstra

Freelance redacteur

Pauline Veenstra
The biggest adventure you can ever take is to live the life of your dreams. -Oprah Winfrey

 

Ondernemen is niet alleen een vorm van werken, het is een levensstijl. Daar kwam Pauline al snel achter toen ze begon te werken voor Dutch Network Group, het moederbedrijf van No9. Door ondernemers te interviewen ontdekte ze hoe leuk het bestaan als zelfstandige kan zijn. Zo leuk, dat ze zelf ook besloot de sprong te wagen. Als freelance redacteur werkt ze nu voor verschillende klanten, waaronder No9.
Een van de grootste voordelen van het leven van een freelancer is de flexibiliteit. Flexibiliteit om te werken wanneer, maar ook waar je maar wilt. Pauline vindt altijd thuiswerken namelijk maar saai. Liever werkt ze in Valencia of boven op de berg in Zwitserland. Dat kan ze fijn combineren met haar winterse baan als skileraar.
Naast het schrijven voor haar klanten is Pauline druk bezig met een kinderboek en droomt ze nog van het maken van een documentaire. In haar vrije tijd is ze lid van Rotaract (de jongerenvereniging van de Rotary) en danst ze veel. Daarnaast zingt ze bij jongerenkoor Chantiel, waar ze ook in het bestuur zit. Misschien heb je haar wel op de radio gehoord tijdens haar zoektocht naar een zingende man!

Contact

Geïnspireerd? Benieuwd wat Agency No9 voor je kan betekenen?