Peter de Visser

Account Director

06 – 50 43 37 90
peter@no9.com

Peter de Visser

“Ik heb het altijd leuk gevonden om samen met klanten te kijken hoe we hun communicatiedoelstellingen kunnen realiseren. Ondanks dat communicatie soms veel op elkaar lijkt, is het verhaal bij iedere klant net weer even anders. De uitdaging is om dát verhaal samen te ontdekken als basis voor de ontwikkeling van content en de juiste inzet. Ik heb dat in het verleden eerst aan mediabureauzijde gedaan maar met name later aan bij diverse uitgeverijen.

Tien jaar geleden begon ik in de wereld van custom publishing en heb veel mooie (digitale) media ontwikkeld voor o.a. Ziggo, Volkswagen en Grolsch. Daarna ben ik steeds meer in de belevingswereld van de ondernemer terecht gekomen met mijn werkzaamheden voor Reed Elsevier en MT Mediagroep. De overstap naar Agency No9, met merken als MKB Servicedesk en De Zaak, is voor mij dus een logisch vervolg.

Bij Agency No9 staat het verhaal achter de ondernemer centraal en vormt de basis voor ontwikkeling en inzet van de juiste content voor verspreiding op alle mogelijke media. We zoeken daarbij echt het partnership met de klant om samen tot het beste resultaat te komen. En met alle insights die we in huis hebben over wat de ondernemer anno nu beweegt, komen we graag langs om te sparren hoe we de laatste trends in de markt kunnen combineren met het verhaal van de opdrachtgever.”

Peter woont in Vinkeveen en houdt van wielrennen, mountainbiken en lekker eten én drinken. Proost!

Contact

Geïnspireerd? Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?