Ronald de Snoo2019-07-01T10:06:52+01:00

Ronald de SnooManaging Director

Ronald de Snoo No9

Na mooie avonturen bij de KNVB en de Rabobank belandde Ronald min of meer toevallig bij MKB Servicedesk; een echt mkb-bedrijf. Vanaf het eerste moment bleek dit een schot in de roos. De veelzijdigheid aan verantwoordelijkheden en kansen zorgen dagelijks voor energie en uitdaging.

Binnen het snel groeiende bedrijf Dutch Network Group werd Ronald verantwoordelijk voor diverse succesvolle b2b marketing campagnes. Met jonge, gedreven collega’s bouwde hij zorgvuldig aan een marketing team met liefde voor ondernemerschap en online marketing. Maart 2017 was het zover; de verzelfstandiging van dit team in de vorm van Agency No9. Tegelijkertijd zette Ronald de stap van loondienst naar het ondernemerschap.

Naast zijn rol als Managing Director bij No9, is Ronald jarenlang actief geweest als Gemeenteraadslid en is hij Bestuurslid van Industrievereniging Lage Weide.

Naast zijn rol als Account Director bij No9, is Ronald actief als Gemeenteraadslid en Bestuurslid van Industrievereniging Lage Weide.

Ronald woont in het heerlijk rustige Woudenberg met zijn vrouw Lian. Lian is zelfstandig ondernemer en Content marketeer. Samen proberen ze er een gezonde levensstijl op na te houden, maar vooral te genieten; #BBQ #Zomer #Vrienden

Beluister ook de Podcast van Roel Fooij waarbij Ronald vertelde over zijn zoon Vik, het werk dat we met Agency No9 doen en een aantal ontwikkelingen van deze moderne tijd.

Mijn blogs

Contact

Geïnspireerd? Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?