De Zaak Autotest

Voor veel ondernemers is mobiliteit essentieel voor de dagelijkse bedrijfsvoering. De ondernemer baseert zijn keuze op verschillende factoren, van aanschafprijs tot rijcomfort. De Zaak test het iedere maand!

Informeer ondernemers in Nederland op een spannende manier over het nieuwste model personenwagen óf bedrijfswagen. Speciaal voor introducties in automotive bieden we een aantrekkelijk pakket in De Zaak. Hiernaast een collectie van modellen die de afgelopen maanden zijn getest door de redactie van De Zaak!

Rubriek Auto op De Zaak

De meest recente Autotest wordt groots geplaatst in de rubriek Auto op de website van De Zaak. Met 220.000 impressies per jaar één van de best bezochte rubrieken op de site. De Autotest wordt beschreven in tekst en visueel ondersteund door foto’s. Eventueel is een Autotest in video ook mogelijk.

Bekijk op De Zaak.nl

Nieuwsbrief

De Autotest wordt prominent geplaatst in de nieuwsbrief van De Zaak. Het nieuwsbrief item linkt door naar het artikel op de website van De Zaak.

  • 26.000 abonnees

  • openrate tussen de 25% 30%
  • Elke dinsdag om 08:30uur

Bekijk mail online

Social Media

De Autotest wordt verspreid op de social media kanalen van De Zaak.

ca. 50.000 VOLGERS

Video

Op verzoek van partner kan een videoclip worden geschoten voor gebruik op eigen kanalen of het YouTube kanaal van De Zaak (+ €1.500)

Dedicated e-mailing

Agency No9 stuurt namens de partner een dedicated e-mailing naar de ruim 26.000 nieuwsbrief abonnees van De Zaak.

  • 26.000 abonnees

  • Openingsrate tussen de 25 en 30%

  • Realiseert 200 – 400 clicks
Bekijk mail online

De Zaak Community

Werk aan je zaak in plaats van in je zaak! Ondernemers onder elkaar. Daar geloven wij in. Samen bouwen aan een mooie onderneming. We plaatsen de Autotest in een post in de ondernemerscommunity MijnZaak.

  • Bereik 16k ondernemers
  • Posts, events, downloads en meer
  • Mogelijkheid om te reageren

Speciaal actietarief modelintroductie automotive!

Totaal actietarief:

€4.500*

Autotest: tekst, vormgeving en foto’s (optioneel: video tegen meerkosten + €1.500)

Plaatsing op de website in de rubriek Auto (220.000 impressies/jaar) en verspreiding naar 50.000 volgers van de social media kanalen van De Zaak (normaal: €500)

Verspreiding via nieuwsbrief naar 26.000 abonnees (normaal: €2.000,-)

Dedicated e-mailing naar 26.000 abonnees van De Zaak (normaal: €4.500,-)

Optioneel: follow-up e-mailing naar non-opens (+ €500,-)

Plaatsing in De Zaak Community met 16.000 leden(normaal: €250,-)

*Inspanningsverplichting voor minimaal 200 directe clicks naar de landingspagina van de partner. Alle bedragen exclusief 21% BTW.

MAIL PETER
Download PDF

Meer weten over de mogelijkheden bij De Zaak, MKB Servicedesk of ZZP Servicedesk? Stuur een berichtje naar peter@no9.com. Die neemt dan contact op.