Sharon Haans

Campagnemanager/Online Markteer

Sharon Haans Agency No9

Binnen MKB Servicedesk en No9 helpt Sharon als Campagnemanager/Online Markteer mensen met het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening door wensen en belangen van zowel organisaties, ondernemers als collega’s af te wegen zodat iedere keer weer service op maat geboden wordt.

De belangstelling voor communicatie, marketing en (digitale) media ontwikkelde zich tijdens haar studie Communicatie- en Informatiewetenschappen (master Bedrijfscommunicatie & Digitale media) aan de Universiteit van Tilburg. Hierna heeft Sharon bij bedrijven als Nationale-Nederlanden en PostNL gewerkt, waar zij met succes content voor websites en digitale applicaties als Intranet en Trello ontwikkelde om doelgroepen te verbinden. Hierbij denkt ze het liefst vanuit insights, proposities en klantervaringen, waarbij out-of-the box denken en kritische vragen stellen van belang zijn.

Sharon zit vol energie en ideeën om ondernemerschap actief te stimuleren. Door de vraag achter de vraag te achterhalen bij ondernemers, gelooft ze dat de beste samenwerking in stand gezet wordt. De dynamiek binnen het vakgebied van MKB is voor haar uitdagend, waarbij de combinatie tussen strategie, creativiteit en persoonlijke connecties haar zeer aanspreekt.

Sharon is in haar vrije tijd te vinden in de sportschool en muziek is altijd een rode draad door haar leven geweest. In de zomer vind je haar op het water waar ze het liefste gaat suppen of varen.