Willeke Traa

Campagnemanager

“The secret of getting ahead is getting started” – Mark Twain

Als campagnemanager bij Agency No. 9 gaat Willeke geen uitdaging uit de weg. “Getting things done” is dan ook haar motto. Met bijna 10 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie in het bedrijfsleven heeft zij brede kennis van strategie tot en met operatie. Ze weet hoe het er aan toe kan gaan in grote multinationals, maar ook in het MKB waardoor ze zich goed kan verplaatsen in de klant.

Na de studie Organisatiewetenschappen is Willeke de marketing ingerold en heeft ze zich de laatste jaren vooral gefocussed op inbound marketing en online leadgeneratie. Het koppelen van (vaak commerciële) doeleinden aan de uitdagingen van de doelgroep vindt ze heel interessant. “Het is daarbij enorm belangrijk om die klant centraal te zetten om je doel te kunnen bereiken. Veel bedrijven zeggen dat ze het doen, maar in de praktijk werkt het vaak toch anders.”

Willeke hanteert een pragmatische aanpak en vindt het heerlijk om diverse taken op haar bord te hebben. Flexibiliteit, creativiteit en goede projectmanagement skills zijn hierbij een vereiste volgens haar. Maar ook het gebruik van je boerenverstand en continu focus op kwaliteit. Ze krijgt energie van het behalen van resultaten en het verbeteren van processen. Steeds jezelf kritisch afvragen; waarom doen we dit? Werkt dit wel? Kan dit efficiënter?

Om stoom af te blazen bezoekt Willeke regelmatig concerten en festivals, kijkt series en daarnaast bootcampt ze wekelijks. In de zomer kun je haar vinden op een van de mooie terrassen in Oirschot.