Yanaika Zomer

Freelance redacteur

Yanaika Zomer
“Om woorden verlegen? Ik geef je graag de mijne.” Yanaika Zomer is tekstschrijver en journalist. Ze schrijft alles van kennisartikelen tot poëzie en van commerciële teksten tot opiniestukken. Met haar eigen tekstbureau is ze zelf ondernemer en praat ze graag met andere ondernemers. Ervaringen, drijfveren, hobbels in de weg; dat zijn de dingen die een verhaal de moeite waard maken. Voor onder meer de MKB Servicedesk en De Zaak schrijft ze voor en over ondernemers. Ze deelt hun verhalen en de kennis die ondernemers verder helpt. Over wetgeving bijvoorbeeld of nieuwe ontwikkelingen in de markt.
Als Yanaika niet voor No9. schrijft, schrijft ze voor kranten en tijdschriften of levert ze content aan bedrijven. Daarnaast schrijft ze haar eigen blogs en gedichten. Die creativiteit lees je terug in al haar teksten, want ook een stuk over lastige  materie moet lekker leesbaar zijn, is haar stellige mening.

 

Als Yanaika niet schrijft of onderweg is voor een reportage, dan is ze bij haar drie mannen (twee kleine en een grote). Ze gaat graag naar concerten en uit eten of loopt hard in de duinen van Den Helder. Daarna is ze weer fris en klaar voor nieuwe verhalen.

Contact

Geïnspireerd? Benieuwd wat Agency No9 voor je kan betekenen?