Zo wordt jouw boodschap geregistreerd | No9 geeft je klant een gezicht

Zo wordt jouw boodschap geregistreerd | No9 geeft je klant een gezicht

Beste relatie,

Weer een e-mail. Hoeveel mails heb je vandaag al gehad? De stroom van (online) prikkels is oneindig. Dit geldt ook voor jouw potentiële klanten, ondernemers in het mkb. Je boodschap wordt pas geregistreerd en opgeslagen als deze wordt herkend en echt iets toevoegt.
Makkelijk gezegd, maar hoe zorg je daarvoor?

Het startpunt is helder: Weet écht voor wie je het doet. Wéét wie jouw doelgroep is. We geven je graag een aantal handvatten. Bekijk onze infographic over het mkb in Nederland eens. En maak vervolgens kennis met onze Persona Paspoorten en tips om zelf aan de slag te gaan!

Jouw doelgroep in Beeld

Jouw doelgroep in Beeld

Ken je doelgroep. Dat is bij B2B-marketing soms makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig weten wij hoe het mkb in Nederland er anno 2018 uit ziet!

Download de infographic
Je klant in beeld

Je klant in beeld

Als je je doelgroep eenmaal kent en hebt onderverdeeld in subdoelgroepen, kun je deze groepen ook visualiseren. Bij No9 geven we jouw potentiële klant een gezicht, in de vorm van Persona Paspoorten.

Maak kennis met Tony, Crystel, Leo en Fieke
Wij gaan de strijd aan tegen armoede

Wij gaan de strijd aan tegen armoede

Agency No9 is bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib! Samen met 750 andere bedrijven gaan wij de strijd aan tegen armoede, door ondernemers in andere landen te steunen. En onze poster hangt… Bijna ;-)

Bekijk de video

“Nine to Know”

Leer denken als je doelgroep

Beschrijf de woorden waarop jij gevonden wilt worden en deze tool biedt jou binnen een paar seconden de meestgestelde vragen omtrent deze woorden.

Facebook Audience Insights

Deze tool geeft je informatie over de mensen die jij met je pagina bereikt. Zo kun jij content maken die personen met een zelfde profiel aantrekt.

Genereer je eigen persona

Maak je eigen persona in een paar simpele stappen. Deze tool helpt je op weg en zet je aan het denken.

Toptrends voor Ondernemers Willem Overbosch

Trendbronnen

Stap 1 bij het toepassen van trends is natuurlijk het kennen en begrijpen van die trends. Willem Overbosch beschreef tien trends voor de komende jaren in het boek TopTrends voor Ondernemers, dat inmiddels genomineerd is voor Managementboek van het jaar 2018! Het boek vind je op Managementboek.nl.

Meer over Leadgeneration in 1 Day